digital marketing
  • خانه
  • خدمات
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • طراحی سایت
    • مدیریت اینستاگرام
    • طراحی اپلیکیشن
    • طراحی و گرافیک
    • عکاسی تبلیغاتی
  • نمونه کار
  • مقالات
  • نظر مشتریان
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پرسش و پاسخ

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

نام دامنه می تواند به صورت غیر مستقیم روی عملکرد سئو و بهینه سازی سایت تاثیر بگذارد. در این مقاله در مورد فاکتورهای مهم مرتبط با انتخاب دامنه مناسب برای سئو که باید به آن رسیدگی کرد و نحوه انجام صحیح آن ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

در هنگام انتخاب دامنه مناسب بیشترین دقت خود را داشته باشید، چراکه اول از همه روی سئو تاثیر دارد و دوم اینکه این دامنه نام و نشان سایت شما بر روی وب خواهد بود. درست مانند این است که برای یک شرکت نامی انتخاب شود، برای همین باید در مورد آن به اندازه کافی فکر کرد و همه جوانب را در نظر گرفت.

تاثیر دامنه در سئو

تاثیر دامنه در سئو

شما باید مطمئن شوید که نام دامنه شما با کسب و کار شما یکسان باشد، همچنین با اهداف سئو سایت و حتی سئو موبایل نیز هماهنگ باشد. حتما اطمینان داشته باشید که اسم کمک کند تا سایت شما راحت پیدا شود و همچنین از طریق بازاریابی اینترنت بهبود یابد. علاوه بر این موارد، بهتر است ملاحظات دیگری را نیز در نظر داشته باشید، از جمله:

  • آیا می خواهید این دامنه کلمات کلیدی خاص یا گسترده ای را پوشش دهید؟
  • آیا می خواهید از این دامنه برای یک پروژه سئو محلی استفاده کنید؟
  • آیا می خواهید از این دامنه برای یک پروژه تجاری استفاده کنید؟
  • یا این که از این دامنه برای یک وبلاگ استفاده می کنید؟

شاید شما از دامنه برای ارزیابی این که آیا قصد دارید از آن دامنه برای ساخت میکروسایت ها استفاده کنید یا خیر؟ یا می خواهید که این دامنه را به گونه ای تنظیم کنید که میکروسایت ها را به خوبی در خود منعکس کند؛ در هر صورت، دامنه خود را به گونه ای ایجاد کنید که کاربران آن را به طور مستقیم به حرفه شما ربط دهند. در همین مرحله است که باید درباره آن خوب فکر کرده و ملاحظات به خرج داد.

چگونگی انتخاب دامنه مناسب برای سئو

آنچه در این مقاله میخوانیم

  • 1 چگونگی انتخاب دامنه مناسب برای سئو
  • 2 راحت نوشته شود.
  • 3 نام دامنه را کوتاه انتخاب کنید.
  • 4 از اعداد و خط فاصله در نام دامین پرهیز کنید.
  • 5 نام دامنه را به یاد ماندنی انتخاب کنید.
  • 6 با سایت های آنالیزور چک کنید.
  • 7 از کجا بفهمید که یک دامنه بد انتخاب کردید؟
  • 8 سن دامنه
  • 9 کلمات کلیدی در دامنه ها ظاهر می شود.
  • 10 طول ثبت دامنه
  • 11 در صورت معقول بودن از کلمات کلیدی استفاده کنید.

راحت نوشته شود.

نام دامنه باید به راحتی تایپ شود و به راحتی خوانده شود. به دنبال یک دامنه فنی و خیلی طولانی مانند daddysfunwebsitetechnicalshopinaspen.com نباشید. این نوع دامنه به هیچ کس کمکی نمی کند و به راحتی باعث گیج شدن کاربران می شود. همین ما را به سمت نکته بعدی راهنمایی می کند.

نام دامنه را کوتاه انتخاب کنید.

برای انتخاب دامنه مناسب برای سئو نام دامنه بهتر است کوتاه باشد و به راحتی به هر گونه رسانه ای مانند، پرینت شدن، تی شرت ها، لیوان ها، ایمیل و غیره تبدیل شود. به دنبال دامنه هایی مانند مثال بالا نروید. از کلمات عامیانه استفاده نکنید. استفاده از کلمات عامیانه به جای کلمات واقعی باعث می شود دامنه به خوبی فهمیده نشود و کاربران نتوانند به راحتی شما را پیدا کنند. همه چیز را برای کاربران خود بیش از اندازه پیچیده نکنید.

از اعداد و خط فاصله در نام دامین پرهیز کنید.

اعداد و خط فاصله بیشتر برای دامنه های هرز استفاده می شوند، تا آنجا که در آنالیز دامنه، استفاده از اعداد نشان دهنده هرز بودن دامنه معرفی می شوند. دامنه های هرز با دامنه سایت شرکت اصلی هماهنگ نیستند و همین کار آن ها را از همدیگر جدا می کند.

همچنین خطوط تیره، یک روش قدیمی سئو است که برای جدا کردن کلمات هدف در دامین استفاده می شدند. هرچند در 5 تا 10 سال پیش استفاده از آن ها مشکلی نداشت ولی در حال حاضر، خط تیره در دامنه ها اثر مثبتی بر سئو ندارد؛ مگر این که بخواهید سایتی با کیفیت پایین تر درست کنید که ممکن است اسپم شناخته شود، پس بهتر است این کار را نکنید.

نام دامنه را به یاد ماندنی انتخاب کنید.

هنگام انتخاب دامنه مناسب برای سئو نام دامنه باید به یاد ماندنی باشد، به گونه ای که صدا، ظاهر و حس آن وقتی که آن را تایپ می کنید، دریافت شود. همه این ها از ویژگی های دامنه به یادماندنی است. لازم نیست که خیلی به عمق دامنه بروید، اما نام دامنه ای که صوت و ظاهر خوبی دارد و هنگام تایپ کردن حس خوبی به شما بدهد، باعث می شود که برای کسی که آن را می خواهد به یاد ماندنی باشد.

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

با سایت های آنالیزور چک کنید.

زمان انتخاب دامنه مناسب برای سئو ، شاید ندانید که این دامنه بخشی از تاکتیک های لینک سایه را دنبال می کند یا تاکتیک های سئوی هرز یا این که در بخشی از یک شبکه بلاگ خصوصی استفاده می شود. برای همین باید از نرم افزارها و سایت های آنالیزور برای بررسی دامنه استفاده کنید.
برای مثال اگر دامنه را درون SEMrush قرار دهید و ببینید که هیچ اتفاق مهمی نمی افتد، مثل این که هیچ ترافیک، لینک یا PPC ندارد، پس دامنه مشکلی نداشته و شما می توانید دامنه را بدون مشکل بخرید.

ممکن است بخواهید در دیگر سایت های آنالیز نیز این دامنه را امتحان کنید. اگر هیچ لینکی مربوط به آنها پیدا نکردید، پس دامنه شما مشکلی ندارد و می توانید این دامنه را بخرید. پس قبل از خرید حتما مطمئن شوید که نام دامنه سایت مشکلی نداشته باشد. همچنین می توانید دامنه را در سایت archive.org نیز چک کنید که به شما تاریخچه دامنه را تا 10 سال پیش نشان می دهد. علاوه بر این ها، دامنه سایت خود را درون گوگل جستجو کنید تا از این مساله که مشکلی ندارد، مطمئن شوید.

گوگل قبلا در این زمینه و در مورد آنچه که باید به همین روش انجام شود، صحبت کرده است که تا به امروز نیز کاربرد دارد. ابتدا با جستجو دامنه ای که می خواهید بخرید در گوگل شروع کنید. اگر نتیجه ای برای این دامنه وجود داشت یا حتی اگر محتوایی برای این دامنه موجود باشد، این نشانه بسیار بدی خواهد بود.
اگر در انتخاب دامنه مناسب برای سئو دامنه مشخص شده باشد، گوگل دامنه ها را از دیگر نتایج جدا می کند و به هرحال نتیجه ای را به شما نشان خواهد داد. اما اگر شما فقط سایت ها را جستجو کنید و هیچ نتیجه ای نبینید این اغلب نشانه بدی خواهد بود.

شما همچنین می توانید نام دامنه را در Bing نیز جستجو کنید، تا دید بهتری داشته باشید. اگر سایت در Bing باشد ولی در Google نباشد، این نشانه بدتری خواهد بود. اما می توانید سایت را در Bing جستجو کرده و یک کلمه کلیدی هرز معمول را نیز با آن جستجو کنید و ببینید نتایج چگونه هستند. شما می توانید تنها نام دامنه، یا نام دامنه بدون .com یا هر پسوندی که مد نظرتان است را جستجو کنید. این کار مقداری درباره اعتبار دامنه به شما اطلاعات می دهد.

انجام این آنالیزها به شما کمک می کند تا اطلاعاتی درباره دامنه ای که می خواهید بخرید کسب کرده و مطمئن شوید که این دامنه به خاطر مالک قبلی مورد پنالتی نباشد. این مشکلی است که نمی خواهید به آن دچار شوید. به خاطر بسپارید که این کار باید قبل از هر طراحی سایت و یا انجام کارهای سئو برای سایت انجام شود.

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

انتخاب دامنه مناسب برای سئو

از کجا بفهمید که یک دامنه بد انتخاب کردید؟


زمانی که دامنه خود را خریده و تحقیقاتتان را انجام دادین، ممکن است ندانید که آیا دامنه بدی را انتخاب کرده اید یا خیر؟ عواملی هستند که با توجه به آن ها می توانید بفهمید که آیا دامنه شما بد است یا نه؟ به عنوان مثال یک دامنه بد دارای پیوندهای زیادی است که به آن اشاره دارند، این موضوع نکته مثبتی برای سایت شما نخواهد بود.

اگر دامنه ای دارید که تاریخچه ای پشت آن است، لینک های آن را بررسی کنید. ممکن است این لینک ها اسپم و هرز باشند یا این که لینک های خوبی باشند. تا زمانی که بررسی لینک را انجام نداده باشید، هیچ راهی وجود ندارد تا تشخیص دهید که این لینک ها سالم هستند یا نه.

یک دامنه نامناسب، زمانی که سایت آن را بررسی کنید، نتیجه گوگل ایندکس آن صفر خواهد بود. این مساله، به خصوص اگر پشت این دامنه تاریخچه ای وجود داشته باشد و لینک هایی به آن متصل باشد، صحیح خواهد بود. اگر SEMrush ترافیک جستجوی طبیعی را برای قبل نشان دهد و برای امروز ترافیکی نداشته باشد، این یعنی مشکلی وجود دارد.

علاوه بر موارد بالا، اگر هیچ نتیجه ای در گوگل ایندکس نباشد، ممکن است که دامنه مشکل داشته باشد، برای همین بهتر است که آن را نخرید.

در غیر این صورت، اگر یک دامنه کاملا جدید باشد، این انتظار می رود که در گوگل ایندکس نباشد. در این مواقع باید سریع آن را بگیرید و استراتژی های سئو را شروع کنید. برای همین بررسی دامنه قبل از خرید آن اهمیت بالایی دارد. در این حالت از این که دامنه شما پاک است مطمئن می شوید و می توانید به راحتی روند کار خود را ادامه دهید.

قبل از این که تصمیم بگیرید که چه دامنه ای را برای سایت خود انتخاب کنید، می توانید با شرکت تجارت الکترونیک هوشمند سها در این باره مشورت کرده، تا نام دامنه مناسب را که هم با برند شما سازگار باشد و هم سئو سایت را بهبود بخشد، انتخاب کنید.

سن دامنه

جان مولر اظهار دارد که سن دامنه نقشی در رتبه بندی موتورهای جستجو ندارد. در حالی که بارها بیان کرده اند که سن دامنه تاثیری ندارد، اما گوگل به نحوی از آن برای دلایل کوچکتر و ساده تر استفاده می کند.

اگر شما درباره سن دامنه سایت خود کنجکاو هستید، یک روش ساده و آسان وجود دارد که آن را چک کنید. می توانید از WHOIS برای چک کردن آن استفاده کنید.

  1. به سایت whois.com بروید.
  2. دامنه را بنویسید.
  3. سن دامنه را بررسی کنید.

کلمات کلیدی در دامنه ها ظاهر می شود.

متوجه شده اید که اخیرا چگونه کلمات کلیدی در نام دامنه پر رنگ ظاهر می شود. البته این نشان نمی دهد که روی رنکینگ تاثیری دارد یا نه، اما به هرحال داشتن کلمات کلیدی در دامنه، تاثیر بیشتری بر مخاطب می گذارد. برای همین هنگام خرید دامنه، به این مساله که کلمات کلیدی در آن وجود داشته باشد، توجه کنید.

طول ثبت دامنه

گوگل درباره طول ثبت دامنه به صورت زیر صحبت می کند:

دامنه های با ارزش(قانونی) اغلب برای چندین سال از قبل خریده می شوند، درحالی که دامنه های غیرقانونی کمتر از یک سال استفاده می شوند. بنابراین، اطلاعات مربوط به تاریخ انقضای یک دامنه می تواند فاکتوری برای تشخیص این که دامنه قانونی است یا نه به حساب بیاید.

هرچند مشخص نیست که طول دامنه روی رنکینگ تاثیر دارد یا نه، اما می توانید قبل از هرچیزی این را بین رقبای خود درون صنعت بررسی کنید. برای این کار نیز می توانید به WHOIS مراجعه کنید.

در صورت معقول بودن از کلمات کلیدی استفاده کنید.

اگر بتوانید نام دامنه ای انتخاب کنید که گیرا، منحصر به فرد، نشان دهنده برند و در عین حال، بخشی از کلمات کلیدی مربوط به حرفه شما را در خود جای دهد، به هیچ عنوان دریغ نکنید. اما توجه داشته باشید که نام دامنه را پر از کلمات کلیدی نکنید. همان طور که قبلا هم به آن اشاره کرده ایم، سایتی که نام دامنه ی آن پر از کلمات کلیدی است، شاید به نحوی در بالا بردن رنکینگ تاثیر بگذارد، ولی بیشتر از هرچیزی به عنوان سایتی که کم کیفیت است، حساب می شود. این پایین بودن کیفیت به چشم کاربران به صورت منفی آمده و خود به خود در رنکینگ سایت نیز تاثیر می گذارد.

علاوه بر این، در سال های اخیر، گوگل چندین تغییر ایجاد کرده است که سایت های دارای دامنه با کلمات کلیدی زیاد را بلاک می کند. با این حال، وجود کلمات کلیدی درون دامنه مفید خواهد بود، اما اگر در آن زیاده روی شود، امکان دارد روی رنکینگ اثر منفی بگذارد.

در گذشته، دامنه ای که دقیق و با کلمات کلیدی هماهنگ باشد، روی رتبه بندی سایت، تاثیر زیادی داشت. اما این روزها آپدیت های جدید، شرایط را متفاوت کرده است. گوگل به این دلیل که سایت هایی با کیفیت پایین تنها با به کار بردن کلمات کلیدی در نام دامنه خود رنکینگ بالایی نگیرند، قوانین را آپدیت کرده و این شرایط را برداشته است. با این حال انتخاب هوشمندانه نام دامنه مناسب با کلمات کلیدی، می تواند تاثیر مثبتی بر سئو بگذارد.

*اگر شما به مباحث سئو و بهینه سازی سایت علاقه مندید به شما پیشنهاد می دهیم که مقاله بک لینک را در سایت ما مطالعه فرمایید

اشتراک گذاری
0

مطالب مرتبط

کال تو اکشن چیست؟

کال تو اکشن چیست؟

30 ژانویه 2023

کال تو اکشن چیست و چگونه یک CTA تاثیرگذار طراحی کنیم؟


اطلاعات بیشتر
دلایل کندی سایت

دلایل کندی سایت

16 ژانویه 2023

مهمترین دلایل کندی سایت و نحوه رفع آن


اطلاعات بیشتر
طراحی تجربه کاربری UX

طراحی تجربه کاربری UX

26 دسامبر 2022

راهنمای کامل طراحی تجربه کاربری UX


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز دهی*

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با دیجیتال مارکتینگ سها


آدرس شرکت سها: اصفهان،خیابان طیب، کوچه مهدی مهدوی، ساختمان پزشکان آرمان

شماره تماس شرکت سها: 03132208566

شماره موبایل شرکت سها: 09907768863

نقشه شرکت دیجیتال مارکتینگ سها


كليه حقوق مادی و معنوی سایت شرکت تجارت الکترونیک سُها محفوظ می‌باشد.