مدت زمان سئو
مالکان کسب و کارهای نوین، همیشه از ما می پرسند که سئو و بهینه سازی سایت تا چه زمانی باید ادامه داشته باشد؟ مدت زمان لازم برای سئو چقدر است؟ و کی می توانند از این سرمایه گذاری طولانی مدت خود، نتیجه بگیرند؟
جواب ساده به این سوال این است که تا زمانی که بخواهید سایت شما در صفحه اول نتایج گوگل دیده شود، باید سئو به عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی دیجیتال شما ادامه پیدا کند. ما در این مقاله به این می پردازیم که چرا شما باید هر چند وقت یک بار و به صورت منظم، سایت خود را بهینه سازی کنید.
آنچه در این مقاله میخوانیم
پروسه ای است که باعث می شود صفحه یا اپلیکیشن مدنظر شما، توسط موتورهای جستجو دیده شوند و در نتیجه های جستجو ظاهر شود، بهینه سازی موتورهای جستجو یا تعریف سئو است. در پاسخ به این که مدت زمان لازم برای سئو چقدر است تا صفحه ی شما در اولین صفحه جستجو ظاهر شود، باید گفت که یکی از اصلی ترین و سخت ترین سوال ها، این سوال است که جواب مشخصی نیز ندارد. گوگل از بیش از 200 فاکتور مختلف برای رتبه بندی سایت استفاده می کند. هر شرکت ممکن است بیش از هزاران رقیب آنلاین داشته باشد، و یا هر عبارتی که شما می خواهید بهترین رتبه را در نتایج جستجوی گوگل داشته باشد، این امکان را دارد که رقبای خود را داشته باشند. بنابراین جواب این سوال این است که بستگی به شرایط دارد.
مدت زمان سئو سایت
وارد شدن به فرآیند رتبه بندی صفحه اول گوگل و بالا بردن رتبه سایت شما، ممکن است در لحظه صورت پذیرد و یا هیچ وقت رخ ندهد. هرچند، با داشتن یک تجربه خوب از سئو، میزان رقبای کم، یک سایت خوب طراحی شده(با محتوای خوب، داشتن مخاطب فراوان، و سرعت بارگذاری بالا) و داشتن لینک های کافی، ممکن است بعد از 3 تا 6 ماه، یا حتی یک سال یا بیشتر رخ دهد.
زمانی که شما وارد صفحه ی اول گوگل شده اید، شاید به این فکر کنید که سرمایه خود را بر روی دیگر موارد بازاریابی متمرکز کنید. ولی شما باید به بهینه سازی سایت خود ادامه دهید. چرا؟ چون شما می خواهید در سئو، بهترین باقی بمانید.
به سئو مانند مابقی انواع بازاریابی، فکر کنید. شما در تمام بازاریابی ها، باید اجازه بدهید که ادامه بیابد و امیدوار باشید که همیشه جوابی که شما می خواهید را بدهید. بازاریابی نیاز دارد که شما همیشه اطلاعات کافی را جمع کنید، استراتژی داشته باشید، میزان موفقیت آن را بسنجید، تحلیل کرده و یا حتی تغییر بدهید، و دوباره به آن سیکل باز گردید.
این اتفاق نیز برای سئو کاربرد دارد. سئو بخشی از این بازاریابی است.
گوگل دائماً، الگوریتم جستجو را تغییر داده و به روز می کند تا بتواند نتایج جستجوی مرتبط را بهبود بخشیده و به کاربر نشان دهد. حال اگر آگاه باشید که اصول سئو چیست، می دانید که شما باید همیشه اطمینان داشته باشید که استراتژی سئوی سایت شما، همیشه با الگوریتم گوگل سازگار باشد.
سایت، صفحه ی اصلی سایت و یا اپلیکیشن شما باید از پنالتی ها دوری کند. اگر سایت شما این پنالتی را دریافت کند، باید بسیار سریع آن را برطرف کنید. هرچند که بیشتر اوقات زمان بیشتری نیاز دارد تا برطرف شود.
زمانی که گوگل شما را پیدا، کراول و ایندکس کرد، شما باید تمام تلاش خود را بکنید و با تمام قوا بجنگید تا در رتبه های بالا قرار بگیرید و مخاطب آن را ببیند و بر روی آن کلیک کند. زیرا شما می خواهید بالاتر از رقبای خود در جستجوها قرار بگیرید، بیشتر از آن ها کلیک بخورید و نتایج بهتری را در فروش خود کسب کنید.
شما می توانید با یک عنوان مناسب و توصیف عالی در صفحه خود، به این اهداف گفته شده دست پیدا کنید. عنوان صفحه همان لینک آبی است که در جستجو ها دیده می شود و توصیف صفحه، نوشته هایی هستند که در زیر آن دیده می شود. نشانه گذاری Schema همچنین می تواند در نشان دادن اطلاعات در نتایج گوگل به سایت شما کمک کند.
این که مشتری به من بگوید که هیچ رقیب آنلاینی ندارد، برای من تعجب آور است. تا زمانی که آن ها در نتایج جستجو دیده می شوند، آن ها رقبای شما هستند. شاید شما فکر کنید که اگر صفحاتی که در جستجو هستند، ولی محصول و خدماتی مانند شما را ارائه نمی دهند، پس رقیب شما نیستند. این تصور غلط است، شما در حال رقابت برای گرفتن جایی در صفحه ای یکسان در گوگل هستید و اگر آن ها در نتایج بالاتر از سایت شما قرار بگیرند، کاربران ممکن است، اصلا سایت شما را نبینند. شما باید در این شلوغی ها دیده شوید و کاربران را تشویق کنید که بر صفحه سایت شما کلیک کنند.
برای درک بهتر این موضوع که متوجه شوید شما همیشه رقیب دارید، سرچی در موتور جستجوی گوگل انجام شده است، با عنوان ” جوراب برای مرغ ها”، چه کسی ممکن است به دنبال جوراب برای مرغ ها باشد؟ که در حقیقت، گوگل به صورت اتوماتیک جستجو را کامل کرده است، پس ما تنها کسانی نیستیم که این عبارت را در گوگل جستجو کرده ام. اگر گوگل 12600000 نتیجه را نشان داده باشد، پس این بدین معنی است که 12600000 رقیب برای جوراب مرغ وجود دارد.
هرچند که هیچ کدام از نتایج، جوراب برای مرغ نمی فروشند. اما این مهم نیست، آنچه اهمیت دارد این است که، اگر شما یک شرکت فروش جوراب برای مرغ ها هستید، باید برای جلب توجه مخاطب با 12600000 نتایج دیگر رقابت کنید.
مدت زمان سئو و بهینه سازی سایت
برای خلاصه و مرور، سئو یکی از پروسه های ادامه دار است که باید تا زمانی که سایت یا اپ بر روی اینترنت وجود دارد، ادامه داشته باشد. اینترنت یک مکان وسیع و گسترده است. رقبا در همه جا وجود دارند.
به طور کلی سئو را بخشی از نحوه بازاریابی خود بدانید. این نیاز به تعهدی طولانی مدت دارد تا به نتایجی که باید برسید. بالاتر از رقبای دیگر قرار بگیرید. به الگوریتم گوگل وفادار باشید. پس باید سئو و بهینه سازی سایت به صورت طولانی مدت ادامه یابد.
احتمالا در پایان بگویید خب بالاخره جواب سوال مدت زمان لازم برای سئو چقدر است، چه شد؟ و جواب واضحی نگرفته باشید. اما حداقل متوجه شده اید که 95 درصد از صفحات تازه ایجاد شده در دنیای وب، نمی توانند زودتر از 1 سال به صفحه اول نتایج سرچ گوگل برسند.
آن دسته از صفحاتی نیز که توانسته اند در 10 رتبه اول گوگل قرار بگیرند، مدت زمان لازم برای سئو آن ها بین 3 تا 6 ماه بوده است که لازمه این اتفاق نیز به کارگیری دقیق اصول و تکنیک های سئو به همراه تلاش بسیار و اقدامات مستمر فنی و اصولی مثل استفاده از رپورتاژ آگهی است. البته ارزش کلمات کلیدی منتخب را نیز نباید نادیده گرفت. زیرا با وجود تمام این اقدامات، بعید است که کلمات کلیدی پر رقابت کمتر از گذشت یک سال به صفحه اول گوگل برسند.
حال که شما اطلاعات کافی در مورد مدت زمان لازم برای سئو و بهینه سازی سایت دارید، می توانید با اطمینان بیشتر برای سئو سایت خود اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر در این موارد نیز می توانید با شرکت تجارت الکترونیک هوشمند سها تماس گرفته و یا با متخصص سئو در این زمینه صحبت کنید تا به شما در این زمینه مشاوره های لازم را بدهند.